Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Općina Kolan poziva fizičke i pravne osobe, obrte i tvrtke zainteresirane za zakupe javnih površina i/ili dobivanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru da dostave svoje prijedloge mikrolokacija na kojima bi isti željeli obavljati svoju djelatnost.


Prijedlozi mikrolokacija potrebni su za izradu/ažuriranje Plana korištenja javnih površina i Plana upravljanja pomorskim dobrom za 2023. godinu i naredna razdoblja, a sve kako bi se iste mikrolokacije mogle dati u zakupe putem natječaja.

Molimo svoje prijedloge dostaviti pisanim putem na adresu Općina Kolan, Trg kralja Tomislava 6, 23251 Kolan ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 22. studenog 2022. godine.

Prijedlozi trebaju sadržavati ime/naziv osobe koja predlaže mikrolokaciju s kontakt podacima, grafički prikaz lokacije na određenoj podlozi (katastarska podloga, DOF, Google maps i sl.), djelatnost koja se namjerava obavljati, sredstva za rad (npr. štand, pano, kiosk, terasa i sl.) i vremenski rok zakupa.