Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti

Na kartodromu Cobra u Virovitici održana je posljednja utrka Prvenstva Hrvatske u kartingu "13. Nagrada Virovitice 2014." u izvrsnoj organizaciji domicilnog Auto karting kluba "Cobra", koju je svečano otvorio gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. Pokrovitelji utrke bili su Grad Virovitica i Romić-promet, Zagrebačka banka, Shell i Športska zajednica grada Virovitice. Na utrci je nastupilo oko 30 vozača, među kojima i naš kartingaš David Šugar, iz 10 hrvatskih klubova u pet prvenstvenih klasa.

davvir2David je u klasi KF3 osvojio treće mjesto u prvoj utrci i drugo mjesto u drugoj utrci, te ukupno došao do srebrnog odličja na postolju. Za Davida ova posljednja utrka dobiva još veću vrijednost jer je ovim rezultatom ukupno sakupio 228 prvenstvenih bodova, te se ujedno okitio titulom viceprvaka Hrvatske u kartingu, što je fantastičan rezultat pošto je ovo njegova tek druga sezona u kartingu.

Mnoštvo posjetitelja uživalo je u nedjeljnom poslijepodnevu uz "miris oktana", mnogi su i navijali za Davida pošto je član "Cobri", a poneki su rekli da su godišnji odmor ovog ljeta proveli baš na području Općine Kolan, što je još jedan dokaz da su sport i turizam dvije srodne grane.