Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo Javni poziv za prijavu projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2022. godini.
Prihvatljivi prijavitelji ovog Javnog poziva su isključivo organizacije civilnog društva (udruge, zaklade, sindikati, udruge poslodavaca, privatne neprofitne ustanove, pravne osobe vjerskih zajednica i zadruge) koje imaju sjedište i djeluju na otocima.



Prijavu na ovaj Javni poziv prijavitelji mogu podnijeti isključivo elektroničkim putem kroz sustav www.financijskepodrske.hr, a rok za podnošenje projektnih prijava je 10. listopada 2022. godine.

Osnovne informacije o Javnom pozivu kao i popratna dokumentacija objavljene su i na mrežnoj stranici Ministarstva: https://razvoj.gov.hr/o-ministarstvu/djelokrug-1939/otoci/poticanje-razvoja-civilnog-drustva-na-otocima/4476.

Ujedno će se tijekom rujna 2022. godine u organizaciji Ministarstva održati Online radionica namijenjena potencijalnim prijaviteljima na ovaj Javni poziv o čemu ćemo sve zainteresirane prijavitelje detaljnije obavijestiti naknadno.