Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina Listopad 2021

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 12 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Aktualnosti
OpćinaKolan
952

POZIV ZA PREDLAGANJE MIKROLOKACIJA ZA ZAKUP JAVNIH POVRŠINA I IZDAVANJE KONCESIJSKIH ODOBRENJA NA PODRUČJU OPĆINE KOLAN

Općina Kolan poziva fizičke i pravne osobe, obrte i tvrtke zainteresirane za zakupe javnih površina i/ili dobivanje koncesijskih odobrenja na pomorskom dobru da dostave svoje prijedloge mikrolokacij pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
1013

Sveti Luka evanđelist - zaštitnik crkve u Kolanu

Danas Crkva slavi svetog Luku evanđelista, zaštitnika liječnika i umjetnika. Pisac trećeg Evanđelja i Djela apostolskih, bliski suradnik i učenik apostola Pavla, zajedno s njim je putovao i posvu pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
1184

Natječaj za dodjelu stipendija studentima i učenicima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja s prebivalištem na području Općine Kolan u akademskoj godini 2021/2022

Na temeljem Odluke o stipendiranju studenata i učenika koji se obrazuju za deficitarna zanimanja sa područja Općine Kolan (Službeni glasnik Općine Kolan br.5/19, 1/2020) Općina Kolan, Jedinstveni up pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
899

Donesena odluka o sufinanciranju boravka djece u dječjim vrtićima

"Na 7. sjednici Općinskog vijeća Općine Kolan održanoj 29. rujna 2021. godine, donesena je odluka o sufinanciranju boravka djece u dječjim vrtićima.   Prema mjerilima kojima se osiguravaju pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
936

Natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Općinske knjižnice "Šime Šugar Ivanov" Kolan

Natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Općinske knjižnice "Šime Šugar Ivanov" Kolan - 1 izvršitelj - pogledaj... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
840

Odluka o imenovanju Komisije za utvrđivanje suhozida uz nerazvrstanu cestu Put Valjalo (Put Mišnjaka)

Odluka o imenovanju Komisije za utvrđivanje suhozida uz nerazvrstanu cestu Put Valjalo (Put Mišnjaka) - pogledaj... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
818

Javni poziv za prijavu projektnih prijedloga i projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za prijavu projektnih prijedloga i projekata poticanja razvoja civilnog društva na otocima u 2021. godini.Prihvatljiv... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
922

Javni poziv za dodjelu oznake HOP

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisuje Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“ 2021. Procedura dodjele oznake „Hrvatski otočni proizvod“ utemeljena je pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
862

Polugodišnje izvršenje proračuna za 2021. godinu

Polugodišnje izvršenje proračuna za 2021. godinu - pogledaj... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
902

Godišnje izvršenje proračuna za 2020. godinu

Godišnje izvršenje proračuna za 2020. godinu - pogledaj... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
1195

Rezultati Javnog natječaja za financiranje programa za izradu programa javnih potreba u sportu, kulturi i civilnom društvu

Rezultati Javnog natječaja za financiranje programa za izradu programa javnih potreba u sportu, kulturi i civilnom društvu - pogledaj... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
957

POZIV ZA TESTIRANJE

Na temelju članka 20. Zakona o službenicima i namještenicim u lokalnoj i područnoj (regionalnoj) samoupravi(NN 86/08,61/11,04/18,112/19), Povjerenstvo za provedbu natječaja, upućuje POZIV ZA TESTIRANJ... pročitaj..

Rezultati 1 - 12 od 12