Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina Rujan 2017

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 12 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Natječaji
OpćinaKolan
3541

Javni natjecaj za financiranje udruga - 2017. god

Javni natjecaj za financiranje udruga Odluka o raspisivanju javnog natjecaja za udruge Poziv za predlaganje programa javnih potreba Pravilnik o financiranju programa projekata i javnih potreba U pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3729

Javni natječaj za financiranje udruga - 2017

Javni natjecaj za financiranje udruga Odluka o raspisivanju javnog natjecaja za udruge Poziv za predlaganje programa javnih potreba Pravilnik o financiranju programa projekata i javnih potreba pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
4838

08. sjednica Općinskog vijeća + materijali

Sukladno članku 28.a Statuta Općine Kolan (''Službeni glasnik Zadarske županije'' broj 08/13) i članku 35. i stavak 3. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Kolan (''Službeni glasnik Zadarske županije'' ... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3924

Poziv

Općina Kolan i Državna geodetska uprava Geodetski zavod Rijeka d.o.o pozivaju sve vlasnike koji imaju zemljište na području katastarske općine Kolan (naselje Mandre i područje Sveti Duh) na javnu tri pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3817

Edukacija Dr. Rajovića 03.10. u Pagu

NTC sustav učenja“ je specijaliziran program za edukaciju roditelja, odgojatatelja, učitelja, pedagoga, logopeda, … koji usvojeno znanje i vještine mogu da primjene u svakodnevnim aktivnostima ... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
5618

Svečano otvorenje katastarske izmjere dijela k.o. Kolan – Mandre i područje Sv. Duha

Prošle godine završila je katastarsku izmjeru sa jednim dijelom svoje katastarske općine i to: mjesto Kolan i područje Kolanjskog polja, a ove godine započinje izmjeru mjesta Mandre i po... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4105

Poziv na svečano otvorenje početka katastarske izmjere dijela k.o. Kolan (Mandre i Sv. Duh)

Dana 12. rujna 2017. (utorak) u 12:00 h održat će se svečano otvorenje početka katastarske izmjere dijela k.o. Kolan (Mandre i Sv. Duh) na ulazu u mjesto Kolan te ovim putem pozivamo sve žitelje na&sc... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
4534

Poziv za testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti

Poziv za testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti - PDF dokument... pročitaj..

Proračun
OpćinaKolan
3755

Plan proračuna Općine Kolan za 2017. godinu

Rebalans Proračuna za 2017. godinu - Pogledaj (doc) 3. Plan proračuna za 2017. 3.1. Plana nabave za proračunsku godinu 2017. 3.2. Program građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture 20 pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3941

OBAVIJEST OBVEZNICIMA POREZA NA POTROŠNJU

Uvidom u poslovne knjige ustanovljeno je da se neredovito ili uopće ne predaju mjesečna izvješća o obračunu i uplati poreza na potrošnju pojedinih obveznika te ne vrše uplate isto... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3528

Prvi dan škole

Počela je i škola! Prvašićima želimo dobrodošlicu u našu školu, a svima ostalima uspješnu školsku godinu! Neka bude puna torba petica! Načelnik Općine Kolan počastio je naše školarce sa kolačima i sok... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3516

OBAVIJEST

Danas je krenuo rad našoj zgradi osnovne škole da bi naše školarce dočekao ljepši i bolji prostor. Škola će dobiti nove prozore, prednju fasadu i klima uređa... pročitaj..

Rezultati 1 - 12 od 12