Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Virtualni arhiv Općine Kolan

Arhivska godina 2018

Dobrodošli u centralni sustav virtualnog arhiva Općine Kolan koji sadrži 80 članaka podjeljenih u godine, mjesece i kategorije.
Obavijesti
OpćinaKolan
2558

OBAVIJEST UMIROVLJENICIMA O ISPLATI BOŽIĆNICE ZA 2018.GODINU

Obavještavaju se cijenjeni umirovljenici sa područja Općine Kolan, čija mirovina ne prelazi 2.000,00 kuna i koji nemaju mirovinu, a imaju od 65 godina starosti na više, da se jave u Općinu Kolan od pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
2534

Saziv 26. sjednice Općinskog vijeća

Sukladno članku 28.a Statuta Općine Kolan (''Službeni glasnik Općine Kolan broj 05/18) i članku 35. i stavak 3. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Kolan (''Službeni glasnik Zadarske županije'' broj 08... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
2711

Poziv za testiranje u svrhu provjere znanja i sposobnosti

Za kandidate prijavljene na oglas za prijam u službu na radno mjesto vježbenik - Viši stručni suradnik za prostorno uređenje i komunalno gospodarstvo i projekte objavljenog putem Narodnih novina, za pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
3038

Obavijest - Predočavanje elaborata katastarske izmjere

Obavještavaju se nositelji prava na nekretninama da je u tijeku predočavanje elaborata katastarske izmjere za dio katastarske općine Kolan. Više informacija o predočavanju možete pronaći na web s pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
2830

Sv. Nikola u Mandrama 6. prosinca 2018

Dođite i proslavite s nama blagdan Sv. Nikole u Mandrama, 6. prosinca 2018 pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
2714

OBAVIJEST O ODVOZU KOMUNALNOG OTPADA

Zbog olujne bure dana 29.11.2018.(četvrtak) neće se odvoziti otpad, već će se odvoz izvršiti dana 30.11.2018. (petak) kada se očekuje smirivanje vremena. Molimo korisnike da ne iznose spremnike zbog pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
2733

Javni natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima

Javni natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Kolan za akademsku godinu 2018./2019.   Javni natječaj - WORD dokument Prijava na natječaj - W pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
2594

Javni natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima

Javni natječaj za dodjelu stipendija redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Kolan za akademsku godinu 2018./2019. Javni natječaj - WORD dokument Prijava na natječaj - WORD dokument... pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
2942

JAVNI NATJEČAJ vježbenik viši stručni suradnik za prostorno uređenje

JAVNI NATJEČAJ vježbenik viši stručni suradnik za prostorno uređenje PODACI O OPISU POSLOVA I PODACI O PLAĆI pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
2574

Saziv 25. sjednice Općinskog vijeća

Sukladno članku 28.a Statuta Općine Kolan (''Službeni glasnik Općine Kolan broj 05/18) i članku 35. i stavak 3. Poslovnika Općinskog vijeća Općine Kolan (''Službeni glasnik Zadarske županije'' broj 0... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3414

OBAVIJEST - tretiranje palmi na javnim površinama protiv ''Palmine pipe''

Na području općine Kolan provodit će s tretiranje palmi na javnim površinama protiv nametnika ''Palmine pipe''. Kako bi se smanjilo širenje zaraze stabala preporuka je da se tretiraju i stabla koja pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3662

Prekid u opskrbi električnom energijom na području općine Kolan

Na temelju članka 17. Općih uvjeta za korištenje mreže i opskrbu električnom energijom dužni smo Vas obavijestiti o prekidu u opskrbi električnom energijom radi planiranih radova na održavanju postr pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3543

Obavijest o provođenju mjera deratizacije (trovanju štakora)

CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provoditi će mjere sustavne deratizacije na vašem području dana  30.10. - 31.10.2018. godine Trovanje štakora provest će se izlag pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
3655

Javni poziv - nositeljima prava na nekretninama

Javni poziv -  nositeljima prava na nekretninama koje neposredno graniče sa zemljištem na kojem je izvedena nerazvrstana cesta NC 30 - Ulica Kralja Tomislava, Mandre, NC 31 - Ulica Petra Krešimir... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
3497

Saziv 23. sjednice Općinskog vijeća

Saziv 23. sjednice Općinskog vijeća - pogledaj dokument... pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
3740

Obavijest vlasnicima stambenih objekata

Obavještavamo cjenjene vlasnike stambenih i poslovnih objekata na području Općine Kolan koji nemaju objekat označen pločom s kućnim brojem i nazivom ulice ili nemaju ploču propisanog izgleda kako istu... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3803

Održana 4. Fešta od SIRA - Kolan, 2018. godine

U Kolanu na Pagu otvorena je 4. Fešta od sira na kojoj uz registrirane proizvođače paškog sira izlažu i ostali proizvođači otočnih i županijskih delicija, suvenira i ostalih proizvoda.Paški sir pozn pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
3407

POZIV NA TRIBINU : ZAŠTITA PA ŠKOG SIRA ZAŠTITNOM OZNAKOM IZVORNOSTI

POZIV NA TRIBINU: ZAŠTITA PAŠKOG SIRA ZAŠTITNOM OZNAKOM IZVORNOSTI - pogledaj dokument... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3211

OBAVIJEST O UKIDANJU MJERA REDUKCIJE VODE

OBAVIJEŠTAVAMO NAŠE CIJENJENE KORISNIKE DA SE UKIDA MJERA I.STUPNJA REDUKCIJE VODE KOJA JE BILA NA SNAZI OD 31.SRPNJA 2018.GODINE. ZAHVALJUJEMO SVIM KORISNICIMA NA RAZUMIJEVANJU I ODAZIVU ZA PRIMJE pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3482

Priopćenje Ureda načelnika

Poštovani žitelji Općine Kolan,  Ovim putem Vas izvješćujem o sljedećem: prometno rješenje mjesta Kolan Svjedoci smo velikih prometnih poteškoća u naselju Kolan, svjedoci smo problema koji su d... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3854

Priopćenje Ureda načelnika - aglomeracija odnosno kanalizacijski i vodni sustavi općine Kolan

Poštovani žitelji općine Kolan, Ovim putem Vas izvješćujem o sljedećem: aglomeracija odnosno kanalizacijski i vodni sustav općine Kolan. Situacija aglomeracijskog sustava Općine Kolan je sljedeća; n pročitaj..

Natječaji
OpćinaKolan
3450

Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda

Javni natječaj za prikupljanje pisanih ponuda radi davanja u zakup poslovnog prostora u Poslovnom centru Mandre - pogledajte ... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
4053

OBAVIJEST O MJERAMA REDUKCIJE VODE

OBAVIJEŠTAVAMO NAŠE CIJENJENE KORISNIKE DA SMO ZBOG POVEĆANE POTROŠNJE VODE KOJA PREMAŠUJE MOGUĆNOSTI DOTOKA VODE NA OTOK, PRIMORANI PRIMIJENITI 1.STUPANJ REDUKCIJE POTROŠNJE VODE KOJI PODRAZUMIJEVA pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3123

Obavijest o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije)

CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar, provodit će mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije) DANA 01.08. na 02.08.2018. godine Suzbijanje komaraca ob... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3274

OBAVIJEST

S ciljem dostupnosti i podizanja kvalitete zdravstvene djelatnosti primarne zdravstvene zaštite, Općina Kolan ove turističke sezone do 15. rujna 2018. godine osigurava pružanje zdravstvenih usluga l pročitaj..

Obavijesti
OpćinaKolan
3402

Saziv 22. sjednice Općinskog vijeća za 26. srpnja 2018. u 12:00 h

Saziv 22. sjednice Općinskog vijeća za 26. srpnja 2018. u 12:00 h po sljedećem - dnevnom redu... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3161

Obavijest

Općina Kolan, općinska uprava neće raditi u ponedjeljak, 16.7.2018. godine zbog blagdana Gospe od Karmela.... pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3584

Dan Općine Kolan i blagdan zaštitnice Gospe od Karmela

U četvrtak, 12. srpnja prigodnom svečanošću obilježen je Dan Općine Kolan i blagdan zaštitnice Gospe od Karmela. U prigodnom obraćanju načelnik Marin Pernjak naglasio je prije svega zajedništvo svih pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
3397

18. izložba paške ovce i paškog sira

Dana 6. srpnja održana je 18. izložba paške ovce i paškog sira u Udruge uzgajivača paške ovce Kolan, Hrvatske poljoprivredne agencije, Hrvatskog saveza uzgajivača ovaca i koza i Udruge proizvođača pa pročitaj..

Aktualnosti
OpćinaKolan
2958

Obavijest o suzbijanju odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije)

CIKLON d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar, provodit će mjere suzbijanja odraslih oblika komaraca (adulticidne dezinsekcije) DANA 04.07. na 05.07.2018. godine   Suzbijanje pročitaj..

Rezultati 1 - 30 od 80