Trg kralja Tomislava 6 23251 Kolan, Otok Pag, Hrvatska | Tel. +385 (0)23 698-008 | Kontakti
Unesite pojam i započnite pretragu

Ovim putem se poziva zainteresirana javnost-građani, trgovačka društva, udruge, građanske inicijative, zaklade, javne i privatne ustanove, svi zainteresirani koji svojim prijedlozima i sugestijama mogu pridonijeti donošenju kvalitetnijih, donošenja Izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja naselja Kolan da se odazovu.

Svoje prijedloge, primjedbe i komentare možete u pisanom obliku na popunjenom propisanom obrascu poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili ih na popunjenom propisanom obrascu dostaviti na adresu Trg kralja Tomislava 6, 23251 Kolan osobno ili putem pošte najkasnije do 02. prosinca 2022. godine.

 

Svi prijedlozi pristigli u roku razmotriti će se, a oni prihvaćeni će se uklopiti u prijedlog plana koji će se dati na javni uvid i raspravu, a potom i proslijediti Općinskom vijeću Općine Kolan na donošenje.

Po isteku roka za dostavu mišljenja i prijedloga izraditi će se i objaviti Izvješće o savjetovanju sa zainteresiranom javnošću, koje sadrži zaprimljene prijedloge i primjedbe te očitovanja s razlozima za neprihvaćanje pojedinih prijedloga i primjedbi.

Izvješće će biti objavljeno na Internet stranicama Općine Kolan.

Ako u navedenom roku građani i pravne osobe ne dostave svoja očitovanja, mišljenja, prijedloge i primjedbe, smatrat će se da su isti suglasni sa izloženim Nacrtom prijedloga plana III. izmjena i dopuna PPU Općine Kolan.

Savjetovanje ostaje otvorenim do 02. prosinca, 2022. godine.

- Izvješće o provedenom savjetovanju - Izmjena i dopuna urbanističkog plana uređenja naselja Kolan (UPU 1) - pogledaj dokument